moduus is gespecialiseerd in maatwerk van ecologische bijgebouwen en compacte natuurhuizen. Dat komt volledig tot uiting in onze 3 stijlen uit duurzaam hout: modern, lodge en shed. Wij bouwen de basis, casco of sleutel op de deur. Je hebt de vrijheid om ons standaard model te personaliseren en uit te breiden zoals je wilt.

duurzame materialen

Onze energiezuinige en natuurlijke houtskeletten hebben weinig impact op de natuur en kennen de beste duurzaamheidsnormen. Sommige van onze gebruikte houtsoorten gaan zelfs onbehandeld tot meer dan 25 jaar mee. Je kan daarbovenop voor off the grid technieken kiezen die je bijgebouw of woning 100% zelfvoorzienend maken.

dichtbij de natuur

De natuur is de basis. Wij creëren een beschutte plek, een compacte woning ver weg van de drukte. Leef comfortabel, zonder de dagelijkse zorgen en in harmonie met de natuur. Plaats je multifunctioneel bijgebouw op een locatie naar keuze in binnen- of buitenland.

snel opgeleverd

Onze technische experten bouwen je module vanop een solide basis, met standaardelementen die oneindig uitbreidbaar zijn. Door met vaste elementen te werken, is de installatietijd korter en kan je project heel snel gerealiseerd worden.

personaliseerbaar

Geniet in een mum van tijd van je bijgebouw, guest house of tiny house op maat. Wij werken met een reeks vooraf uitgewerkte ontwerpen, waarvan we de afwerking volgens uw wensen aanpassen. Als eigenaar krijgt u de vrijheid om ruimtes uit te breiden en te personaliseren zoals je het wil.

totaalaanpak

Van vormgeving tot interieur en decoratie: moduus gaat niet alleen slimmer om met energie en materiaal, maar ook met de indeling van je ruimte. We zijn makkelijk bereikbaar (en altijd, zelfs op zondag), betrokken en gepassioneerd over houten constructies. Reken op onderhoud en opvolging dankzij onze uitgebreide after sales service.

uniek design

Sereen, solide en Scandinavisch design geïnspireerd door de menselijke drang om verbonden te zijn met de natuur. moduus ontwerpt levendige ruimtes waar de kracht van hout centraal staat. Kies uit 3 unieke architecturale stijlen en breid uit naar jouw wens. Werkt u liever 100% op maat? Met onze of jouw eigen architect creëer je je eigen stijl.

zit je binnenkort in jouw eigen moduus?

Eerst even door onze brochure bladeren? Laat deze gratis bij jou thuis leveren en laat je inspireren. Wie weet zit je binnenkort in jouw eigen moduus.

010203