De wereld verandert razendsnel. Om tegengewicht te geven aan de wegwerpmaatschappij die alsmaar uitbreidt, ontwerpt en bouwt moduus luxe houten constructies op een duurzame manier. Voor wie op het ritme van de natuur wil leven, wonen en werken, wat het seizoen ook is.

onze visie

De wereld verandert razendsnel. Om tegengewicht te geven aan de wegwerpmaatschappij die alsmaar uitbreidt, ontwerpt en bouwt moduus luxe houten constructies op een duurzame manier. Voor wie op het ritme van de natuur wil leven, wonen en werken, wat het seizoen ook is.

ecologisch design

Duurzaamheid is geen trend. Het is tijd dat de bouwsector slimmer met energie en materialen omgaat. Door in vraag te stellen wat echt nodig is om comfortabel te leven, met verantwoordelijk en ecologisch design. Zo is het concept geboren van een houten bijgebouw dat de nodige luxe biedt.

met de kracht van hout

Hout is en blijft het perfecte materiaal om duurzaam en milieuvriendelijk te bouwen. Het heeft de kracht om uw poolhouse, tuinhuis, blokhut, cottage of ander bijgebouw die natuurlijke vormgeving en architecturale meerwaarde te geven.

ontstaan

moduus maakt deel uit van Aktual Standen- en Interieurbouw, zoals atelier-22. Wij bieden een uniek, duurzaam en veelzijdig aanbod aan houten bijgebouwen, poolhouses, wellness & fitness, tuinkantoren, gastenverblijven, mancaves of she sheds, tuinbergingen en tiny houses. Maar u maakt van uw houten constructie wat u wil.

simpliciteit & flexibiliteit

Een mooi bijgebouw hoeft niet veel poespas errond. De houten skeletten van moduus zijn multifunctioneel en zo ontworpen om uw persoonlijk concept waar te maken. Als architecten en ontwerpers willen wij een antwoord bieden op het vraagstuk over ecologie in combinatie met totaaloplossingen in de bouwsector. Dat doen we door een bewuste manier van bouwen, met zo weinig mogelijk impact op de natuur.

35 jaar ervaring

Door de gedrevenheid en kennis vanuit Aktual kan moduus rekenen op meer dan 35 jaar expertise in het vak. Door onze specialisatie in interieur- en standenbouw, kunnen we toonaangevende referenties voorleggen. Daarnaast staan we voor een uitstekende technische realisatie, een stipte opbouw en een perfecte afwerking.

Niet zomaar een poolhouse of tuinhuis. Met onze 3 architecturale stijlen staat je houten bijgebouw er in no-time. Bovendien ontwerpen we uw interieur, regelen je decoratie, hangen je fotokader op en organiseren zelfs je tuinfeest als je dat wil. Allemaal met de herconnectie tot de natuur in het achterhoofd.

zit je binnenkort in jouw eigen moduus?

Eerst even door onze brochure bladeren? Laat deze gratis bij jou thuis leveren en laat je inspireren. Wie weet zit je binnenkort in jouw eigen moduus.

010203